KEEP Company Coaching gaat er in haar dienstverlening van uit dat persoonlijk en zakelijk succes van mensen en organisaties in belangrijke mate wordt bepaald door de perceptie die anderen van hen hebben. 

Fundamenteel hierbij is het vermogen vertrouwen van anderen te winnen en te behouden. Het essentiële element dat succes bepaalt in iedere langdurige relatie of het nu gaat om privézaken, samenwerken, leiden, managen, verkopen, adviseren of begeleiden, is het vertrouwen tussen organisaties en de mensen die erbij betrokken zijn. 
 
Voor ouderen was plicht belangrijker dan ambitie en had je een baan voor het leven. De 40-ers en 50-ers kenmerken hun carrière door een evenwicht tussen werken en privé. Jongere werknemers kennen meerdere mogelijkheden en zoeken naar aantrekkelijke werkgevers, een aantrekkelijke werkomgeving en een uitdagende baan. Ook meerdere werkgevers binnen een carrière en meerdere banen tegelijkertijd zijn geen uitzondering. Technologische vooruitgang en internet zijn hierbij een belangrijke schakel in communicatie en sociale ontwikkeling.

Onze missie kenmerkt zich door mensen in relatie tot hun taak, rol of functie, door training te ondersteunen in communicatie en samenwerking met anderen. Het is de positieve sfeer en samenwerking met opdrachtgevers, contractpartners en de deelnemers wat het zo aantrekkelijk maakt. Vooral ook omdat onze relaties vaak voor vele jaren met ons blijven samenwerken. Dat vinden wij boeiend en uitdagend in de wereld van trainen.
© 2010-2012 KEEPCompanyCoaching.nl
Ontwikkeld door CuSo Interactive